bra plastikkirurgi

Bra plastikkirurgi

Är du inte nöjd med din kropp? Skäms du för att vara på stranden eller vill du kanske bara få det "lättare" på krogen? Med bra, modern plastikkirurgi kan man, för en förhållandevis rimlig kostnad, få experthjälp för att få en helt perfekt kropp. Oavsett om du vill ha större bröst, slankare mage, sexigare läppar eller något annat - kan bra plastikkirurgi ordna det. Det har skett många stora framsteg på det kirurgiska området under de senaste åren som gör att det idag i princip inte finns en enda anledning till att vara missnöjd med sin kropp!

Använd menyn nedan för mer info!

 

Bröstförstoring

Fettsugning

Läppförstoring

 
 

Fettsugning

Fettsugning - bukplastikEn fettsugning är ett plastikkirurgiskt ingrepp som primärt används vid fetma som inte reagerar på vanlig motion och diet. I vissa fall kan det vara den enda smarta utvägen, men generellt sett rekommenderar de allra flesta att man först ska försöka behandla problemet med motion och diet, d.v.s. den naturliga vägen.

Fettsugningar tillhör idag de absolut vanligaste kirurgiska ingreppen, både i Sverige och utomlands. Hundra tusentals patienter fettsuger varje år områden som mage, midja, rygg, knän, haka, lårens insida och höfter. Fettsamlingar på vissa delar av kroppen kan vara närapå onödiga att banta bort. Det kroppsfett som "sugs bort" i ett ingrepp är det som finns mellan huden och muskulaturen. I många fall kan en fettsugning i sig självt ge utmärkt resultat, medan man ibland (om man lider av "slappare" hud med nedsatt elasticitet pga exempelvis viktminskning eller åldrande) kan tvingas komplettera med ytterligare kirurgi för att huden lättare ska anpassa sig till den nya, smalare kroppsformen.

En fettsugning utförs med en ihålig s.k. kirurgisk sond som förs in i ett hål i huden på det aktuella området. Denna sond för kirurgen sedan fram och tillbaka medan en vakuumslang suger ut fettet. Det som händer är att själva fettcellerna bryts ner för att sedan avlägsnas.

Det finns framför allt två olika sätt att bryta ner fettcellerna i kroppen innan de avlägsnas. Den vanligaste metoden bygger på fysisk kraft, dvs mekanisk energi, medan en mer modern metod istället bygger på användandet av högfrekvent energi för fettnedbrytningen.

Den traditionella fettsugningen fungerar på så sätt att en mix beståendes aav saltvatten, adrenalin och bedövningsmedel injiceras där fettsugningen ska äga rum. Därefter förs sonden in som, när den förs fram och tillbaka av plastikkirurgen, bryter ner fettvävnaden samtidigt som den sugs upp.

De nya metoderna som går under namnet EAL (Energy Assisted Liposuction) bryter ner fettet med värmeenergi. Detta görs antingen med laserfettsugning eller radiofrekvensfettsugning. Båda dessa metoder resulterar i att det krävs betydligt mindre fysisk kraft vid själva ingreppet, vilket kan minska riskerna för vissa biverkningar för patienterna.

Vi rekommenderar att du bokar tid med flera olika plastikkirurgikliniker inför din fettsugning för att dels diskutera om fettsugning är rätt för dig, dels diskutera vilken metod som är bäst lämpad för just dina förutsättningar och mål. Själva ingreppet tar bara cirka 30-60 minuter, men om det görs ogenomtänkt eller på fel grunder kan konsekvenserna bli både långa och tråkiga. Priset för en fettsugning är väldigt varierande, men räkna med mellan c:a 10 000 och 40 000 kronor beroende på område och metod. På det stora hela ska man dock komma ihåg att modern fettsugning är väldigt säker med mycket stor andel lyckade operationer.      

 

Nedan kan du se en film om fettsugningar (bukplastik) från den kända Citadellkliniken i Sverige.

 


Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010

Braplastikkirurgi.se är en sida om bröstförstoring, silikonbröst, bröstlyft, fettsugning, bukplastik och läppförstoringar.

Bingo på nätet Online poker Gratis Dejting Bra Kondomer Reseguide Paris Reseguide London Gratissaker Erbjudanden Peking Portal & länkar