bra plastikkirurgi

Bra plastikkirurgi

Är du inte nöjd med din kropp? Skäms du för att vara på stranden eller vill du kanske bara få det "lättare" på krogen? Med bra, modern plastikkirurgi kan man, för en förhållandevis rimlig kostnad, få experthjälp för att få en helt perfekt kropp. Oavsett om du vill ha större bröst, slankare mage, sexigare läppar eller något annat - kan bra plastikkirurgi ordna det. Det har skett många stora framsteg på det kirurgiska området under de senaste åren som gör att det idag i princip inte finns en enda anledning till att vara missnöjd med sin kropp!

Använd menyn nedan för mer info!

 

Bröstförstoring

Fettsugning

Läppförstoring

 
 

Läppförstoring

Läppförstoring - sexiga läpparAtt få sexiga läppar är något många drömmer om, och med modern teknik kan man få det både snabbt och relativt billigt. Det finns några olika metoder för att förstora läpparna, vilka diskuteras nedan.

Den första och kanske vanligaste metoden är läppförstoring med injektioner. Det är en ganska enkel behandling som används för att öka läpparnas volym. En s.k. vävnadsfiller injiceras i läpparna vilket ger bra resultat, men det är ingen bestående metod. För permanent resultat bör ingreppet upprepas en gång var sjätte till tolfte månad. De vanligaste injektionsprodukterna är Restylane, Juvederm och Evolence.

Injektionerna ger vanligen lindringast biverkningar hos patienterna, vilket givetvis är positivt. Man får emellertid räkna med viss rodnad och svullnad av övergående karaktär.

Man kan också förstora läpparna med implantat, vilket ger en bestående effekt. Det finns två typer av läppimplantat, syntetiska och naturliga. Den sistnämnda metoden är klart vanligast och består helt sonika i att man tar egen läderhudremsa, egna fettceller (eller s.k. Allodermimplantat) och operererar in i läppen. Man kan till exempel ta fett från mage eller lår och injicera i läppen.  

Sist men inte minst finns s.k. kirurgisk läppförstoring, vilket framför allt används för att behandla rynkighet, nedsjunken överläpp och andra åldersrelaterade förändringar i läpparna.

Priset för en läppförstoring är väldigt varierande, men räkna från cirka 10 000 kronor (för implantat). Vi rekommenderar starkt att du bokar tid med flera olika plastikkirurgi- och/eller skönhetskliniker för att diskutera igenom vad som är bäst och mest kostnadseffektivt för just dig. 

Nedan kan du se en film där en känd svensk bloggerska förstorar läpparna på en "klinik".

 


Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010

Braplastikkirurgi.se är en sida om bröstförstoring, silikonbröst, bröstlyft, fettsugning, bukplastik och läppförstoringar.

Bingo på nätet Online poker Gratis Dejting Bra Kondomer Reseguide Paris Reseguide London Gratissaker Erbjudanden Peking Portal & länkar